+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Hotel Tálský mlýn Recenze

Hodnocení hotelu

91%
Perfektní

dle 301 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    88%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Pavel

dospělý pár, 18.7.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 6.7.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • dobrá restaurace

  • zahradní lavice na sezení venku v restauraci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana

skupina přátel, 6.7.2019

červený Kostelec Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 4.7.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

dospělý pár, 25.6.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Na hotel nemám námitek.

  • Restaurace bez komentáře.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.6.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Prostředí v hotelové restauraci se výrazně proti loňskému roku zlepšilo, totéž se týká vstřícné obsluhy. Kvalita snídaní byla též proti loňskému roku vynikající a potěšila nás.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír

dospělý pár, 16.6.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

dospělý pár, 16.6.2019

Havlíčkův Brod Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Přívětivý personál, čistota, pohodlná lůžka, dostatečný úložný prostor. Pokoj útulný, který nepůsobil stísněně. Okna velmi dobře zastíněna pro možnost kvalitního spánku.

  • Pokoj, který jsme obývali je ve 2. podlaží (pod střechou), není vybavený klimatizací. Na pokoji bychom přivítali místo televize malou chladničku. Ventilátor v koupelně je velmi hlučný, a to nejen na našem pokoji. Hotelová restaurace byla nedostatečně personálně obsazena.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Pavel

dospělý pár, 12.6.2019

Jablonec n.N. Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Čistota, klid a pohoda. Personál příjemný.

  • Pro mě dosti tvrdé postele. Restaurace???

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Judit

dospělý pár, 26.5.2019

Maďarsko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • It is the 3rd time we have stayed in the hotel. It is welcoming, traditional and cosy. The leisure centre next to the hotel is great too. Oh, and we loved the cat of the hotel! Hopefully we will be back next year too.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 26.5.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Fridrich

dospělý pár, 12.5.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Prostředí uvnitř hotelu i okolí je udržované, čisté a na požadované úrovni. V noci klid, ticho a tma. Dobře se nám tam spalo, postele pohodlné, televize i připojení na internet v pořádku. Dobrá je i informační nabídka výletů a zajímavostí v okolí, což jsme také využili.

  • Hotel uvnitř spíše připomíná stylově horskou chatu. Vše dřevěné, bez výtahu, prostorově stísněnější ale čisté a udržované. Jídlo i občerstvení je v sousedním objektu restaurace, což nevadí. Piši to jen pro upřesnění, protože pod pojmem hotel si lze představit širokou škálu služeb i úroveň ubytování. Jinak pobyt byl příjemný a není vyloučeno, že si ho zopakujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marta Plachá

dospělý pár, 22.4.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Líbilo se mi prostředí, možnost navštívit bazén. Dobré sportovní vyžití v okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Markéta

dospělý pár, 22.4.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše na jedničku, určitě jsme nebyli naposledy:)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 14.4.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 31.3.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 24.3.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.1.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Čistota

  • Vše je slyšet, žádná zvuková izolace. Snídaně s doplatkem.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr Zlámal

mladý pár, 1.1.2019

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Velký salonek s vlastní toaletou.

  • Restaurace :(

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Kolouch

skupina přátel, 30.11.2018

Pavlov Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10